Morfin, smärta och sömnlöshet

Ni får ursäkta min totalt urusla stavning som jag använder mig av titt som tätt av eftersom jag nu för tiden har en stor tendens att sätta mig ned och skriva mina blogginlägg när jag är galet übertrött mitt på nätterna. Förr har jag alltid haft problem med att somna alls. Nu är jag trött när som helst och jag har definitivt inga problem med att somna på nätterna. Ändå vill jag av någon anledning trotsa sömnen, både den naturliga och den "konstgjorda" som kommer från morfinet som jag "måste" ta mot smärtan. Måste gör jag kanske inte, men jag är ingen kvinna som kan jämställas med Fantomen som uthärdar hur mycket som helst och vid ett tillfälle som detta tänker jag inte utstå mer än nödvändigt sedan får andra ha sin åsikt om den saken.

Just ja, för närvarande är jag alltså hur trött som helst och skulle kunna somna in som den pömsigaste lilla bäbis runt midnatt. Men i stället för att göra just det, somna in, är det konstant något som jag kommer underfund med att jag måste tänka på, skriva ett blogginlägg någonstans på Internet, läsa en bok eller flertalet blogginlägg som antingen tilltalar mig och eller som får mig att vilja spy, äta och dricka vid en tidpunkt där det inte passar sig, kanske spela något på PS3:an osv.

Det är inget som hindrar mig från sängen. Jag är inte det minsta rädd för den, men ändå kan jag inte få arslet ur vagnen och krypa till kojs. Jag kan inte för mitt huvud förstå varför. Hmm.

Nu är klockan strax 22:00 och jag är inte direkt trött, men jag ska bara (jag vet, där kom en välkänd mening som vi alla känner till och som lär följas av fler "jag ska bara") ringa ett telefonsamtal för att därefter gå på toaletten och när jag har gjort dessa två bestyr är det dags för åtminstone några timmars sömn. Jepp, jag lovar er sömn, men jag garanterar er inte att jag kommer att sova hela natten lång.  Det blir väl snarare tvärtom. När de flesta kommer smygandes, ragglandes, spattserandes och kanske sjungandes på väg hem eller på väg bort på morgonkvisten kommer jag irriterandes att vakna upp och mumla surt för mig själv åt den högljudda skara människor som jag själv brukar kunna sålla mig till helg efter helg. Och så är det bara för mig att gå upp för att säkerligen pissa och sedan lockar Internet eller någoonting annat alldeles för mycket för att jag ska få ro nog att gå och lägga mig igen. Jag känner igen mönstret alldeles för mycket om jag inte får för mig att göra totalt tvärtom. Då jag bara ligger däckad i fjorton timmar i streck bara för att det är så otroligt sköööööönt! :o)

De nyaste bilderna tagna på mig.


Daterad den första augusti. Ljuv som en sommarälva fast jag själv bara
undrar vad som har hänt med mitt uppblåsta ansikte. :-/


Vilken hottie!!!


Dagens -

1) Att inte kläder beställda över Internet blir levererade redan dagen efter.
2) Alla politiska så kallade "sex-skandaler" som amerikansk nyhetsmedia roar sig med att skriva om, prata om och sända om i radio och TV. Vem bryr sig?!?!

Dagens +

1) Besök av Beatrice och Oliver samt Vania med dottern Thilde. Det är alltid underbart med besök.
2) Spelet Buzz, även fast jag fortfarande inte kan vinna. Det måste vara något fusk inblandat.
3) Turkisk Peppar. Smask och slurp!

/Jojis - sängen väntar.

Kommentarer
Postat av: Anna-Stina

Jag vill bara säga att jag tycker du ser väldigt bra ut, trots alla mediciner du måste ta! :)

2008-08-04 @ 09:39:33
URL: http://knoppenihjarnan.wordpress.com
Postat av: Jannette

Jag är så glad över att ha fått kontakt med dig igen!! Du finns med i våra tankar och förböner - alltid!

Kramar! Jannette

2008-08-04 @ 17:01:38
Postat av: Nanny

Amerikanska sexskandaler är lika kul som att lyssna på P1s sjöväder!!!

tjing tjing

2008-08-04 @ 21:55:50
URL: http://www.familjenbmzoomin.se
Postat av: Nanny

glömde skriva.. damn it girl.. you look fabulous... =) hehehehe

Själv har jag inte kammat mig på hela semestern..hahaha

2008-08-04 @ 21:57:30
Postat av: Inte hittar jag på tyskt y på mitt tangentbord och då är datorn ändå ny. :/

2008-08-04 @ 23:17:50
Postat av: Suzzie

Oj, det var jag som råkade skriva meningen om det tyska y:et där mitt namn borde ha stått. Sorry!

Girl, you look great och även om du inte är Fantomen så är du ta mig sjutton en blond Modesty Blaise. Eller något sånt. All respekt!

Med vad ska jag med det tyska y:et? Jo, skriva om Ann-Britt Gry(här ska u:et med de två prickarna vara)newald, denna fantastiska människa som gjorde så mycket rätt där på Österåkeranstalten och som sade upp sig när man ville dra in anslagen. Nåväl, du får läsa när jag hittar det tyska y:et. Till vi hörs igen//varma kramar

2008-08-04 @ 23:24:57
URL: http://http://blogg.expressen.se/suzzie/
Postat av: Din snart 39-åriga kusin i Smedjebacken

Här kommer varma sommarhälsningar i regnvädret från oss i Smedjebacken. Ha det gott och hälsa resten av familjen.

2008-08-08 @ 09:23:23
Postat av: Helena

Hej! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Jag har själv en tumör i skallbasen, dock tror vi att det hela är "överstökat" nu. Håller koll på resterna bara...Ha det så bra du bara kan och kram på dig!

2008-08-13 @ 00:53:35
URL: http://marschs.blogg.se/
Postat av: Anna-Stina

Skickar en hälsning, fast du kanske inte kan komma åt en dator just nu. Jag går in nästan varje dag och ser om du har skrivit något nytt. Hoppas så att du är bättre när du kan läsa det här! Många tillfriskningstankar från mig...

2008-08-19 @ 15:24:50
URL: http://knoppenihjarnan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0